AllDentPharm® | Partner Godny Zaufania
TEL.(42) 683 36 35
PN 09:00
PT 17:00
PN - PT / 09:00 - 17:00
ul. Św. Antoniego Padewskiego 5/7, 91-038 Łódź

  • datron
24/7
PRZEZ 24 GODZINY / 7 DNI W TYGODNIUMożesz robić zakupy do swojej pracowni w naszym sklepie internetowym!

Polityka prywatności

Podstawa Prawna

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych jest Państwa dobrowolna zgoda na przetwarzanie danych, w tym na cele analityczne (pliki cookies) (art. 6 ust. 1 lit. a. RODO). W odniesieniu do usługi AllDentPharm® sp. z o.o. Państwa dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit b RODO (jest to niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą). Jeżeli chodzi o wykrywanie botów i nadużyć oraz pomiary statystyczne i udoskonalenie usługi, Państwa dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO (uzasadniony interes administratora). Uzasadnionym interesem administratora jest dopasowanie treści usług zlokalizowanych na stronie AllDentPharm® sp. z o.o. do Państwa potrzeb, zapewnienie bezpieczeństwa tych usług, a także ich ciągłe udoskonalanie.

Państwa prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych

Przysługują Państwu następujące prawa w związku z przetwarzaniem przez Nas Państwa danych osobowych:

prawo dostępu do Państwa danych, w tym uzyskania kopii danych,
prawo żądania sprostowania danych
prawo do usunięcia danych (w określonych sytuacjach),
prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych,
prawo do ograniczenia przetwarzania danych.

Jeżeli Państwa dane są przetwarzane na podstawie zgody lub w ramach świadczonej usługi (dane są niezbędne w celu świadczenia usługi) możecie Państwo dodatkowo skorzystać z poniższych praw:

prawo do wycofania zgody w zakresie w jakim są przetwarzane na tej podstawie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
prawo do przenoszenia danych osobowych, tj. do otrzymania od administratora Państwa danych osobowych, w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego. Możecie Państwo przesłać te dane innemu administratorowi danych.

Jeżeli Państwa dane przetwarzane są w oparciu o uzasadniony interes administratora danych, przysługuje Państwu prawo wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania.
W celu skorzystania z powyższych praw należy skontaktować się z administratorem danych: biuro@alldentpharm.pl

Dane jakie są zbierane

Podczas Państwa wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Państwa wizyty, np. Państwa adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego itp.

Gdy kontaktujecie się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail itp., przekazujecie nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail itp.

Sposób wykorzystywania Państwa danych

W żadnym wypadku nie sprzedajemy i nie będziemy sprzedawać Państwa danych, zebranych w celu realizacji usług, podmiotom trzecim. Dane te są jedynie niezbędne do prawidłowej obsługi usługi, z której korzystacie w naszej firmie i w celu realizacji transakcji.

Firma nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu.

Jeżeli zapisaliście się Państwo do naszego Newslettera, lub w inny sposób wyraziliście zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Państwa dane w celu wysłania go.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej oraz do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie, o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem, a naszą firmą będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Państwa zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

Przetwarzamy dane osobowe wyłącznie przez czas niezbędny dla realizacji zamierzonych celów i umów.

Sposoby kontaktu

Jeżeli zapisaliście się Państwo do Newslettera czy dokonaliście transakcji, możecie otrzymać od nas wiadomości e-mail dotyczącą Państwa działań. Możemy również kontaktować się z Państwem telefonicznie, celem przekazania ważnych i niezbędnych informacje dotyczących Państwa działań.

Sposób informowania nas o zmianach danych osobowych

O ewentualnych zmianach swoich danych osobowych zbieranych podczas zakupu produktów możecie Państwo nas poinformować, kontaktując się z naszą firmą telefonicznie pod numerem (42) 683 36 35 lub drogą mailową pod adresem biuro@alldentpharm.pl. Danych użytych do transakcji zakupu (Historia zamówień) nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć. Aby usunąć swoje dane należy skontaktować się z firmą w sposób podany powyżej.

Sposoby zabezpieczenia Państwa danych osobowych

Administrator dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym, czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami. Zarówno proces gromadzenia danych, jak i bazy danych je przechowujące, zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowych zasad na tej stronie.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.
W celu skorzystania z powyższych praw należy skontaktować się z administratorem danych: biuro@alldentpharm.pl.

Korzystając ze strony internetowej alldentpharm.pl, wyrażacie Państwo zgodę na postanowienia zawarte w niniejszej Polityce Prywatności, która jest nieodłącznym elementem Regulaminu.


Prawa Autorskie Zastrzeżone - AllDentPharm®